Verzekering

Je kan jezelf en je hond verzekeren via onze hondenschool voor het kleine bedrag van 30 euro per jaar
Vink het vakje ‘verzekering’ aan bij je inschrijving.

Lichamelijke ongevallen
Via onze hondenschool kan je genieten van een collectieve ongevallenverzekering die het grootste deel van de kosten bij ongeval op zich neemt. Klassieke waarborgen in deze categorie zijn: overlijden, blijvende invaliditeit, dagvergoeding en medische kosten. De verzekerde kapitalen worden in overleg met de hondenschool bepaald. De administratie word tot een strikt minimum herleid. Een aanrader!

Burgerlijke aansprakelijkheid
Instaan voor gevolgen
Aansprakelijkheid betekent in gewone mensentaal ‘de gevolgen van je daden dragen’.
Als men een fout begaat waardoor schade ontstaat moet die worden vergoed. Federaties, clubs, trainers of beoefenaars nemen elk op hun niveau voortdurend beslissingen tijdens de inrichting of beoefening van hun sport waardoor schade aan derden kan ontstaan. Een aansprakelijkheidsverzekering zal binnen de voorwaarden van de overeenkomst het slachtoffer vergoeden en u zo een financiële kater besparen.

Voor wie?
De aansprakelijkheidsdekking waarborgt elke schakel in het sportgebeuren (de federaties, clubs, bestuurders, trainers, beoefenaars) waardoor de polis een globale bescherming biedt voor iedere betrokkene.

Ook schade veroorzaakt door het gebruik van sportinstallaties of materiaal is binnen de dekking voorzien.

Meer over aansprakelijkheid

Hoe geef ik een schadegeval aan?

Een vlotte oplossing start met een snelle juiste aangifte van uw schadegeval. Je kan hieronder een neutraal aangifteformulier downloaden. Mocht je toch vragen hebben, aarzel dan niet ons te contacteren. Wij helpen u graag verder.

Aangifte formulieren