SENSE Dogs

Lessen starten vanaf najaar 2023 – data worden snel gecommuniceerd!

Je hebt een hond die snel overprikkeld is, je kan er niet mee over  straat lopen zonder dat hij blaft, uitvalt en moeilijk doet naar andere hond, mensen, dieren.
Je hond is angstig of onzeker en je weet niet wat te doen.

Je hebt een hondje uit het buitenland geadopteerd en hij heeft het moeilijk om zich aan onze maatschappij aan te passen…

Dan is SENSE Dogs voor jou!

We leren jou om je hond  te lezen,  wat vertelt hij jou via zijn lichaamstaal, kan hij deze situatie aan of moet je bijsturen?
We leren jou dingen te gaan managen en vooruit te kijken naar zaken die op de straat gebeuren,  hoe  je je lijn voering moet aanpassen.
Massage zit mee in ons lessenpakket. Door massage kan je rust brengen in je viervoeter, zodat hij meer opstaat voor dingen te leren en we leren je hoe je op een goede manier denkspellen kan inzetten (ook op de wandeling)!

Dit  pakket is een combinatie van lessen op de hondenschool en lessen op verschillende plaatsen onder begeleiding van twee instructeurs en Uniek in België

We vragen je om op voorhand een vragenlijst in te vullen zodat we meer weten over jou en je hond. Aan de hand van de vragenlijst kan het zijn dat we je adviseren een aantal privélessen te nemen. Sommige honden hebben het moeilijk om in groep te fungeren, het is dan beter om te opteren voor privéles met een HondenCoach.

Dit lessenpakket bestaat uit 12 lessen , de groepjes worden bewust klein gehouden.
Datum wordt nog vermeld

Prijs : 675 euro