Samenwerkingen

Osteopaat & Fysiotherapeut voor Honden

We werken nauw samen met fysiotherapeut voor honden. Elk hondenlijfje kan een check-up gebruiken. Fysiek ongemak door blokkades of een hernia in nek en/ of rug kan een oorzaak zijn van gedrag dat zich stelt. De oorzaak van dit ’ongewenst’ gedrag is pijn. Een hond laat pijn niet makkelijk zien en uit dit soms in probleemgedrag, happen en uitvallen.
Indien nodig, adviseren we je om een afspraak te maken.

Hondengedrag Expert

Soms loopt het niet zoals je het wil. Je hond laat gedrag zien waarvan je een punthoofd krijgt. Omdat onze hondenschool ’net anders’ werkt, kunnen we je in de lessen misschien al wel helpen maar is het toch nodig om een afspraak te maken met een Hondengedrag Expert. Onze hondenschool zou niet zijn we ze is als we ook hier weer ’net anders’ doen.
We hebben deze Hondengedrag Expert gewoon zelf! Anneleenvan Annobi is een van onze vaste instructeurs.
We zullen indien nodig je adviseren om bij haar een afspraak te maken.

Stageplek

Omdat we het belangrijk vinden dat jij als toekomstige professional op een goede en veilige manier kan leren op de werkvloer, stellen we onze Hondenschool open als een officiële stageplek en loop je mee met onze professionals.

We werken nauw samen met de Zen4AllDogs Academie BeNe en Odisee Hogeschool.
Je volgt een opleiding tot Hondentrainer, HondenCoach of Hondengedrag Expert of je bent een student van Odisee en je zoekt een stageplek?
Neem contact op met ons! We nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek, misschien ben jij straks wel een van onze stagairs!