Anneleen Sucaet

Anneleen is oprichtster van Annobi. Met haar bedrijf streeft ze naar een fijn, gelukkig en veilig samenleven tussen kinderen en honden.

Ze is gemotiveerd, enthousiast en erkend Kind-hond coach.
Daarnaast is ze gediplomeerd hondentrainer, Anneleen heeft heel wat modules gevolgd binnen de opleiding gedragstherapie voor honden.

Door haar job als psychologisch assistente in het verleden heeft ze pakken ervaring in het werken met kinderen, voornamelijk binnen het basisonderwijs. Ze genoot van elk gesprek, begeleiding en contact met de kinderen en hun ouders.

Het begeleiden en coachen van honden en kinderen combineert ze nu in haar huidig werk als kind-hond coach, haar ware droomjob. En wat een voldoening krijgt ze hiervan!

Samen met de gezinnen gaat Anneleen op pad om thuis harmonie, plezier en veiligheid te creêren of te herstellen tussen kind(eren) en hond(en).

Anneleen gelooft in een wereld waar kinderen en honden perfect gelukkig samen kunnen leven en elkaar veel  kunnen leren.

Soms loopt het ook wel een keer mis omdat het kind en de hond mekaar niet zo goed begrijpen of ze elkaars grens overschrijden. Dat is jammer want zo kan er een vertrouwensbreuk komen of ben jij als ouder niet helemaal gerust als je kind en je hond samen zijn.

Anneleen leert daarom de ouders om deze situaties beter in te schatten, deze te managen en zo met een gerust hart door het leven te gaan.
Ze communiceert met de kinderen op hun eigen niveau en leert ze hoe ze op een fijnere en meer respectvolle manier kunnen omgaan met de hond en leert hen kijken naar de noden van de hond in het gezin.

Anneleet werkt in de begeleiding dan ook vanuit de gezinsdriehoek. Dit betekent dat ze kijkt naar de noden van iedereen. Zowel die van de ouder(s), het kind en de hond, om zo de situaties thuis zorgelozer en veiliger te maken en met als doel om de kans op een incident tussen kind en hond drastisch te verkleinen.

Wil jij meer rust, harmonie en geluk in huis tussen je kind en hond en wil je daarnaast de kans op incidenten tussen beiden zo laag mogelijk houden zodat ze de beste maatjes kunnen blijven, dan ben je bij Anneleen aan het juiste adres.
Ze is de ideale coach voor jullie.

Anneleen verzorgt in onze Hondenschool de Kinder- en Zomerkampen.

Coachingtrajecten doet Anneleen op maat van jouw gezin. Je kan rechtstreeks contact opnemen met haar via anneleen@annobi.com of 0497 15 05 39

Geef aan dat je doorgestuurd bent door onze Fun4AllDogs Hondenschool